Ανακοίνωση
Γραφείο Διασύνδεσης - Εξυπηρέτησης Φοιτητών & Νέων Αποφοίτων

Κατηγορία ανακοίνωσης:Υπηρεσίες επιχειρηματικότητας
Θέμα:- Κύκλος «H νεολαία που καινοτομεί»: Τα τρόφιμα του μέλλοντος

01.02.2018, 19.00΄ | Auditorium Theo Angelopoulos –Γαλλικό Ινστιτούτο
Η Γαλλία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο του Foodtech, αξιοποιώντας ένα οικοσύστημα 400 νεοφυών επιχειρήσεων που συνδέεται με την εικόνα της ως χώρα της γαστρονομίας. Αυτή η ικανότητα καινοτομίας είναι εξάλλου καταγεγραμμένη στη διατροφική ιστορία της Γαλλίας: μανταρίνια κλημεντίνες, σαμπάνια, μαγιονέζα, κονσέρβες, παστεριωμένο γάλα,… Ποια άλλα τρόφιμα ακολουθούν;

Η βραδιά «Τα τρόφιμα του μέλλοντος» θα είναι αφιερωμένη στις παρουσιάσεις ελληνικών και γαλλικών νεοφυών επιχειρήσεων που θεωρούνται πρωτοπόρες σ ‘αυτόν τον τομέα.

Συμμετέχουν: η Jimini’s, ο Nicolas Sendowski της Feed, ο Nicolas Richardot της Tassiopιe, η Avoyog , η Νatural Food Additives και η Messinian Hub.
Μετά τις παρουσιάσεις που θα προβάλλουν μία πρωτότυπη και προοδευτική άποψη για την διατροφή του μέλλοντος θα ακολουθήσει μια γιορτή γευσιγνωσίας.
Είσοδος ελεύθερη, ταυτόχρονη μετάφραση
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Διαβάστε περισσότερα στο συνημμένο Jeun_Innov_FLYER_2.pdf